Contactpersoon van bedrijf

Gewijzigd op Sun, 19 Sep 2021 om 12:09 PM

Beschikbaar vanaf versie: 2.41.2, zie releasekalender

Indien je 1 of meerdere cursisten/personen als contactpersoon wilt aanmaken in Planaday, dan is dat mogelijk.

Voordelen

• Deze (contact)personen kunnen direct mee gemaild worden bij een inschrijving van een cursist (cc)
  • Direct overzicht van contactpersonen in het overzicht van bedrijf

Afbeelding: voorbeeld van één contactpersoon direct in zicht bij bekijken van bedrijf

Werkwijze

• Ga naar de contactpersoon (cursist) van een bedrijf
  • Klik op bewerken
  • Ga naar het tabblad 'Algemene gegevens'
  • Kies bij 'Bedrijfsgerelateerd → Contactpersoon' voor 'ja'
  • Klik op opslaan

Deze persoon (cursist) is nu ook contactpersoon.

In het overzicht van van cursisten bij dit bedrijf zul je een label (oranje icoon met een persoon) zien staan bij deze persoon.

Afbeelding: stel in dat medewerker of cursist een contactpersoon is