Werkwijze bedrijf koppelen

• Ga naar het bedrijf dat je wilt instellen als moederbedrijf
  • Klik op 'Vestigingen' bij 'Secties' aan de rechter zijde
  • Klik op 'Koppeling toevoegen'
  • Selecteer het bedrijf waarvoor het huidige bedrijf als moederbedrijf ingesteld moet worden
  • Voeg eventueel een opmerking toe
  • Klik op 'Opslaan'

Het bedrijf is nu gekoppeld.

Bij het moederbedrijf zie je een blauw label 'moederbedrijf' staan waarop je niet kunt klikken, je kunt wel klikken op 'Vestigingen' in 'Secties'. Hier zie je het aantal staan van de vestigingen die zijn gekoppeld aan dit moederbedrijf. Dit kunnen er dus meer zijn.Bij de vestiging zie je een blauw label met de naam van het moederbedrijf staan, je kunt hierop klikken om naar het moederbedrijf te gaan. Bij 'Vestigingen' in 'Secties' zie je geen aantal staan.

Kies bij 'Vestigingen' voor 'Koppeling toevoegen' om dit bedrijf als moederbedrijf in te stellen voor een ander bedrijf.

Kies het bedrijf welke als vestiging aan het huidige bedrijf toegevoegd moet worden.