Een bedrijf kun je optioneel als moederbedrijf of als vestiging instellen/koppelen. Om een moederbedrijf met een filiaal of vestiging te hebben, heb je minimaal 2 bedrijven nodig. Één stel je in als moederbedrijf, de ander stel je in als vestiging.

Er zijn 2 methodes om dit te bewerkstelligen:

1. Ga naar een bedrijf welke je als moederbedrijf wil instellen en kies de vestiging(en), zie ook dit artikel
  2. Ga naar een vestiging en kies het moederbedrijf, zie ook dit artikel

Tip: Voorwaarde is dat beide bedrijven al aanwezig zijn in Planaday!

Werkwijze bedrijf koppelen

• Ga naar het bedrijf dat je wilt instellen als vestiging
  • Klik op 'Moederbedrijf koppelen'
  • Selecteer het bedrijf welke als moederbedrijf ingesteld moet worden
  • Voeg eventueel een opmerking toe
  • Klik op 'Opslaan'

Het bedrijf is nu gekoppeld.

Wanneer je nu op het blauwe label klikt met de naam van het moederbedrijf, wordt je direct doorverwezen naar de pagina van dit bedrijf. Bij het moederbedrijf kun je via de button 'Vestigingen' eenvoudig zien welke vestigingen er zijn en naar deze bedrijven navigeren.

Kies bij het bedrijf welke je als vestiging wil instellen voor 'Moederbedrijf koppelen'.

Selecteer het moederbedrijf en klik op 'Opslaan'.

Afbeelding: Voorbeeld van een bedrijf waarmee je kunt zien dat deze is ingesteld als vestiging

Afbeelding: Voorbeeld van bedrijf die ingesteld is als moederbedrijf (en hoeveel vestigingen hieraan gekoppeld zijn)