Werkwijze bedrijf koppelen

• Ga naar het bedrijf dat je wilt instellen als vestiging
  • Klik op 'Moederbedrijf koppelen'
  • Selecteer het bedrijf welke als moederbedrijf ingesteld moet worden
  • Voeg eventueel een opmerking toe
  • Klik op 'Opslaan'

Het bedrijf is nu gekoppeld.

Bij de vestiging zie je een blauw label met de naam van het moederbedrijf staan, je kunt hierop klikken om naar het moederbedrijf te gaan. Bij 'Vestigingen' in 'Secties' zie je geen aantal staan.
Bij het moederbedrijf zie je een blauw label 'moederbedrijf' staan waarop je niet kunt klikken, je kunt wel klikken op 'Vestigingen' in 'Secties'. Hier zie je het aantal staan van de vestigingen die zijn gekoppeld aan dit moederbedrijf. Dit kunnen er dus meer zijn.

Kies bij het bedrijf welke je als vestiging wil instellen voor 'Moederbedrijf koppelen'.

Selecteer het moederbedrijf en klik op 'Opslaan'.