Bedrijf toevoegen

Gewijzigd op Wed, 25 Jan 2023 om 02:47 PM

Beschikbaar vanaf versie: 2.40.6

Diagram bedrijf

Dit diagram laat zien hoe je een bedrijf moet zien in Planaday. Zoals je kunt zien 'hangen' er onder andere één of meerdere cursisten onder een bedrijf.

Handig om te weten: je kunt een bedrijf ook 'zien' als afdeling.

Werkwijze toevoegen bedrijf

Ga naar 'Bedrijven → Toevoegen'
  • Vul bedrijfscode in indien nodig
  • Vul de bedrijfsnaam in
  • Vul minimaal de volgende velden in:
    • Postcode
    • Straat
    • Nummer
    • Plaats

Klik op ‘Opslaan’ om dit bedrijf op te slaan.

Nadat een bedrijf is opgeslagen kun je eenvoudig cursisten, medewerkers en contactpersonen toevoegen.

Dit is het scherm waarin je de gegevens van het nieuwe bedrijf invoert.

Buitenlands bedrijf

Is het bedrijf gevestigd in het buitenland? Dan kun je standaard deze instellen op 0% als je dat wil. Zodra een bedrijf dat ongelijk is aan je eigen bedrijf (over het algemeen Nederland), dan zal bij het factureren de factuurregels op 0% worden gezet als je dat zo hebt ingesteld.

Instructievideo: