Cursist toevoegen aan bedrijf

Gewijzigd op Wed, 25 Jan 2023 om 02:51 PM

Beschikbaar vanaf versie: 2.40.6

Een cursist kan particulier zijn of een cursist welke onder een bedrijf 'hangt'. Wil je weten hoe je een cursist toevoegt aan een bedrijf, kijk dan bij de werkwijze hieronder. Wil je een particuliere cursist toevoegen? Kijk dan hier.

Werkwijze

• Ga naar het bedrijf waar deze cursist aan toegevoegd moet worden (bijvoorbeeld het bedrijf welke je zojuist hebt aangemaakt).
  • Zodra je deze hebt gekozen, zie je een scherm met diverse ‘knoppen’. Kies voor ‘Cursist toevoegen’.
  • Vul de contactgegeven van de cursist in. Je hebt minimaal nodig:
    • Een naam
  • Klik op ‘Opslaan’.
  • Zodra je de cursist hebt opgeslagen ben je bij de details van deze cursist. Je kunt de cursist meteen inplannen als dit nodig is.

Kies bij het juiste bedrijf voor 'Cursist toevoegen'.

Dit is het scherm waarin je de gegevens van de nieuwe cursist invoert.

Cursisten importeren

Tip: Je kunt ook een lijst (met cursisten) importeren met Excel. Dit is handig en snel als je meerdere items wil toevoegen. Zie ook hoofdstuk ‘Importeren’ bij 'cursisten importeren'