Bestanden in portalen

Gewijzigd op Thu, 07 Dec 2023 om 09:56 AM

Algemeen

In je eigen Planaday omgeving kun je bestanden toevoegen. Dit kan bij een bedrijf of bij een medewerkers en/of cursist. Maar deze kunnen ook aanwezig zijn bij een cursus.

Per bestand kun je aangeven of deze ook in de portal beschikbaar moet zijn.

Bestand toevoegen

Je kunt een bestand toevoegen aan een bedrijf of een cursist of een cursus(sjabloon).

Stappenplan:

1. Ga hiervoor naar de bekijk-pagina van cursist, cursus(sjabloon) of bedrijf
  2. Kies bovenaan voor bestand toevoegen of ga naar Bestanden voor een overzicht en kies hier voor bestand toevoegen
  3. Geef aan of bestand ook in portal getoond mag worden
  4. Geef het bestand een naam
  5. Geef optioneel een omschrijving
  6. Kies het bestand door te klikken op icoon en het bestand op je eigen computer te selecteren
  7. Klik op Upload

Het bestand is geüpload

Overzicht

In het overzicht van bestanden bij een bedrijf of cursist zie je in 1 oogopslag welke bestanden er zijn. Per regel is er 1 bestand. Dat kan een afbeelding, document of iets dergelijks zijn. Per regel zie je aan Portaal of deze ook in de portal beschikbaar is.

De cursist, instructeur of klant ziet dit bestand bij de cursus in een portaal.

Handig om te weten

Je kunt een bestand koppelen aan een bedrijf of een cursist. Afhankelijk van waar je een bestand aan koppelt is deze zichtbaar in de portal indien je hiertoe toestemming geeft.

Privacy / disclaimer

In het kader van privacy en security kunnen wij bestanden niet evalueren of bekijken.

Echter vanuit de privacywet (AVG) is het goed iedere keer te bedenken of een bepaalde bestand wel geüpload moet worden en of deze gedeeld moet worden met een klant/bedrijf of medewerker. Planaday kan geen aansprakelijkheid nemen voor ieder document welke wordt gedeeld. Planaday faciliteert enkel hierin.