Beschikbaar vanaf versie 2.40.6

Welke functionaliteiten zijn er?

Als je als bedrijf (contactpersoon) inlogt bij een opleider heb je de volgende functionaliteiten:

1. Dashboard en overzicht
  2. Overzicht van medewerkers
  3. Medewerker inschrijven
  4. Medewerker toevoegen
  5. Inschrijvingen (opties)
  6. Ingeplande medewerkers
  7. Cursus resultaten
  8. Komende cursussen
  9. Eigen gegevens

Let op: iedere klant heeft toegang tot een portaal. de functionaliteiten welke wel/niet beschikbaar zijn worden bepaald door de opleider

Hieronder volgt een uitleg van deze functionaliteiten.

1. Dashboard en overzicht

Zodra je bent ingelogd als contactpersoon zie je aan de linkerzijde de navigatie. Kies in de navigatie voor hetgeen je wil zien.

In het midden tref je 'ingeplande medewerkers' en 'komende cursussen' aan. De komende cursussen zijn alle cursussen van de opleider.

2. Overzicht van medewerkers

Kies in de navigatie voor medewerkers voor een overzicht van alle medewerkers bij jouw bedrijf. Per medewerker kun je klikken op het 'oogje' naast de medewerker om de details in te zien.

Detail van een medewerker

De pagina voor details van een medewerkers is opgedeeld in:

• Bovenzijde:
    • Adres
    • Contactinformatie
  • Tabs met:
    • Ingeplande cursussen
    • Cursus resultaten
    • Openstaande cursus inschrijvingen (opties)
    • Bestanden

Adressen en contactinformatie

• Klik op de 'edit' knop om gegevens aan te passen
  • Deze wijzigingen worden direct doorgevoerd
  • Van iedere wijziging wordt een notitie achtergelaten bij de opleider

Cursussen en bestanden

Per tabblad is informatie te vinden over cursussen:

• Bij 'ingeplande cursussen' tref je de komende cursussen aan
  • Bij 'cursus resultaten' tref je gevolgde opleidingen aan met het resultaat (indien opgegeven)
  • Bij 'openstaande cursus inschrijvingen' vind je alle opties aan
  • Bij 'bestanden' vind je alle bestanden (zoals certificaten etc) aan die horen bij gekozen medewerker/cursist

3. Medewerker inschrijven

Als contactpersoon heb je de optie om een medewerker in te schrijven voor een cursist.

Stappenplan:

1. Kies voor 'Medewerker inschrijven'
  2. Klik op 'kies' bij de medewerker
  3. Klik op 'kies' bij de juiste cursus
  4. Vink de dagdelen aan die je wil selecteren voor deze medewerker (standaard is alles gekozen)
  5. Klik op 'volgende'
  6. Klik op 'bevestigen'

Als de inschrijving is gelukt, staat deze als optie open bij de opleider. De opleider zal deze nog moeten bevestigen.

4. Medewerker toevoegen

Indien je als klant (bedrijf) het 'recht' hebt om medewerkers toe te voegen zie je het volgende menu in de linker navigatie:

De volgende velden zijn verplicht:

• Achternaam

Lees hier het gehele artikel hierover.

5. Inschrijvingen (opties)

De openstaande opties (inschrijvingen) kun je vinden als je kiest voor 'inschrijvingen'.

6. Ingeplande medewerkers

Een overzicht van alle ingeplande medewerkers geeft inzicht in de planning.

Per cursist wordt getoond wanneer welke cursist ingepland is.

Klik op een 'persoon button' om details van de cursist in te zien.

Klik op een 'book button' om de cursus in te zien.

7. Cursus resultaten

Het overzicht 'cursus resultaten' te vinden via het dashboard of via de navigatie en geeft inzicht van alle gevolgde opleidingen per medewerker. Indien de opleider een resultaat heeft meegegeven, dan is deze ook zichtbaar.

8. Komende cursussen

Het overzicht 'komende cursussen' geeft overzicht in komende planning van de opleider.

Alle cursussen die ingepland zijn worden getoond. Dit is exclusief:

• Gesloten cursussen
  • Cursussen die expliciet niet getoond mogen worden (ingesteld door opleider)

9. Eigen gegevens

Eigen gegevens zijn in te zien bij 'Mijn bedrijf' vanuit de navigatie.

Door te klikken op 'edit' knop zijn gegevens te wijzigen.

Deze gegevens worden direct gewijzigd, echter er wordt hiervan een notitie gemaakt.