Inloggen in Planaday, ook met 2FA

Gewijzigd op Mon, 20 Apr 2020 om 09:02 PM

Je krijgt eenmaal van Planaday logingegevens per Email. Hiermee kun je op je eigen Planaday omgeving inloggen. Je krijgt van ons een login, een wachtwoord en een url.

Deze url kun je aanklikken en het programma zal beginnen in je browser. Onze voorkeur is Chrome van Google of Firefox van Mozilla.

Wachtwoord eerste keer wijzigen

Heeft een collega een account voor je gemaakt? Dan krijg je vanzelf mail met hierin een link dat je je wachtwoord kunt wijzigen. Of je wijzigt eenvoudig zelf je wachtwoord door op de link 'ik ben mijn wachtwoord vergeten' te klikken. Lees hier hoe je je wachtwoord wijzigt

Het is wel van belang dat je het wachtwoord wat je van ons krijgt meteen wijzigt. Wijzig je wachtwoord voordat je inlogt. Een uitgebreide uitleg over hoe je je wachtwoord moet wijzigen vind je bij ‘help’ op onze website www.planaday.nl

Inloggen met 2FA

Indien je account is ingesteld met 2FA, dan is je account sowieso veiliger. Je moet dan in twee stappen inloggen.

• Ga naar jouw Planaday omgeving
  • Vul inlog en wachtwoord in
  • Klik op inloggen
  • Vul de code uit je mail die je hebt ontvangen in
  • Klik op 'controleer code
  • Je bent nu ingelogd