Volg de volgende stappen om een instructeur toe te voegen:

Werkwijze

• Klik op ‘beheer’ en vervolgens voor ‘instructeurs’.
  • Zodra je deze hebt gekozen, zie je een scherm met diversen ‘knoppen’. Kies voor ‘toevoegen’.
  • Je kunt nu naam, adres etc invullen. Zodra je alles wat je nodig vind hebt ingevuld, sla je deze op. Je hebt minimaal nodig:
    • Een naam
  • Klik op ‘Opslaan’.

Afbeelding: Werkwijze toevoegen van een instructeur

Instructeurportaal

Je kunt iedere instructeur ook toegang geven tot het instructeurportaal als deze actief is voor jouw omgeving.

Iedere instructeur die al toegang heeft is in te zien via het overzicht van instructeur, dit is te zien aan het label 'inloggen' welke erbij staat.

Afbeelding: Overzicht instructeurs met hierbij een label 'inloggen' als een instructeur mag inloggen

Werkwijze toegang tot portaal geven

De portaal voor instructeurs moet wel aanwezig zijn.

• Ga naar de instructeur
  • Kies voor bewerken
  • Kies voor tabblad 'Portal inloggen'.
  • Kies voor 'ja' bij 'Mag inloggen'.
  • Vul emailadres in
  • Vul 2x hetzelfde wachtwoord in
  • Kies 'instructeur portaal' aan bij 'Selecteer omgevingen'
  • Klik op opslaan

Er wordt direct een mail gestuurd naar de instructeur met de url van de portaal en de mogelijkheid om zelf wachtwoord te wijzigen.

Let op: het template welke wordt gebruik kun je zelf wijzigen. Zie hieronder de juiste link voor handleiding

Afbeelding: bij bewerken van instructeur kun je deze toegang geven tot het instructeurportaal

Zie ook