Rondleiding, handleiding, tips en support

Gewijzigd op Tue, 28 Jan 2020 om 07:43 PM

Planaday is zodanig ingericht, dat je op ieder moment op iedere pagina hulp kunt vragen.

Rondleiding

Op heel veel pagina's vind je een button met een 'bordje' erin. Als je daarop klikt krijg je een virtuele rondleiding op die pagina met interactive uitleg. Lees hier meer over deze virtuele uitleg.

Handleiding en meer uitleg

Klik op de oranje button rechtsboven bijna iedere pagina en je krijgt uitleg over die betreffende pagina. Eenmaal in de handleiding (want daar ben je dan) kun je op andere gerelateerde onderwerpen klikken.

Tip van Anna

Op diversen pagina's krijg je ook 'gewoon' een tip van onze assistent 'Anna'. Je kunt optioneel deze tips wegdoen. Dan komen ze ook nooit meer terug op die pagina!