Wat is Planaday

Gewijzigd op Wed, 04 Aug 2021 om 01:09 PM

Planaday is een programma die je via Internet gebruikt en waarmee je eenvoudig cursussen inplant. Planaday denkt met je mee! Per cursus kun je eenvoudig taken koppelen, waaraan je volgens je eigen instellingen aan herinnert wordt. Via een takenlijst zie je al je eigen taken en desgewenst die van een ander.

En per cursus kun je materialen instellen die je nodig hebt, zoals bijvoorbeeld een lesboek of een pen. Deze komen allemaal in je eigen lijst.

Met deze applicatie maak je het jezelf heel makkelijk, overzichtelijk en eenvoudig. En dat vanaf iedere computer met Internet en een browser.