Voor medewerker account maken

Gewijzigd op Mon, 20 Apr 2020 om 08:55 PM

Je kunt zoveel accounts aanmaken als je zelf wil of nodig vindt.

Werkwijze

• Kies in het menu aan de linkerzijde voor 'Cursisten' en kies dan voor 'Eigen medewerkers'.
  • Vul achternaam, voornaam en tenminste een emailadres in (zie screenshot hieronder)
  • Klik op tabblad 'Planaday inloggen'
  • Geef aan of deze medewerker mag inloggen (ja/nee)
  • Geef aan of 2FA aan moet staan (two factor authentication) (ja/nee) zie ook hier meer uitleg
  • Vul emailadres in (tip klik op 'kopieer van contact' button)
  • Vul 2x hetzelfde wachtwoord in
  • Kies aan de rechterzijde een rol (Zie ook 2de screenshot)

Geef de medewerker de url van jouw omgeving. En geef aan dat zij hier kunnen inloggen, maar eerst een wachtwoord reset moeten doen.

Zij kiezen voor de wachtwoord wijzigen procedure waardoor zij zelf een wachtwoord kunnen instellen.

De rol die je kunt kiezen kun je zelf definieren. Zie ook dit artikel

Screenshots

Afbeelding: eerste scherm waarin je de gegevens kunt invullen

Afbeelding: tweede scherm in een tab waarin je de rol kunt kiezen voor de medewerker