Aanvragen

Gewijzigd op Tue, 16 Jan 2024 om 04:03 PM

Om gebruik te kunnen maken van onze BI oplossing moet deze optie eerst worden aangevraagd, dit kan middels het formulier wat je kan vinden op onze website:

https://www.planaday.nl/bestel-planaday-opties/

Kies hier voor de optie: BI koppeling (€27,50 /mnd, minimaal 6 mnd)

De reden dat wij hier kiezen voor een minimale afnamen van 6 maanden heeft ermee te maken dat wij de hardware moeten up en downscalen zodat de perfomance zo goed mogelijk blijft!

Na je aanvraag doen wij een aanpassing in je configuratie waarna je een aantal instellingen in de Planaday kan doen voor het gebruik van de BI oplossing.

Let op! Hier gaat ongeveer 24 uur overheen ivm de synchronisatie van je data naar een andere server!