Instellingen

Gewijzigd op Tue, 16 Jan 2024 om 03:50 PM

De gegevens (login, etc) van je BI omgeving kan je vinden in beheer -> instellingen van Planaday:

Hierna heb je de mogelijk om 5 verschillende inlog accounts te maken voor de omgeving.

Klik op de groene knop en vul onderstaand scherm in:

De naam en omschrijving zijn verplicht.

De gegevens in het grijze blok (aangegeven met de rode pijl) worden door ons gegenereerd en zijn niet aan te passen!

Deze heb je nodig om verbinding te maken met de BI server.

Evt. kan je het account beperken tot bepaalde IP adressen! Dit raden wij wel aan!

Na opslaan duurt het ongeveer 5 minuten voordat de aanpassingen zijn doorgevoerd op onze BI servers.