Instellingen portalen vanuit Planaday

Gewijzigd op Thu, 07 Dec 2023 om 10:31 AM

Je kunt voor jouw portalen enkele persoonlijke zaken zoals teksten, talen, labels etc instellen.

Ga hiervoor naar "beheer> instellingen > Portalen > Look & Feel". (let op, vooralsnog zijn er 2 versie voor de portalen).

Algemeen

Stel hier enkele zaken in die 'generiek' voor jouw portalen zullen gelden.

Beschikbare talen

Geef aan welke talen jij wel en niet beschikbaar wil hebben in jouw portalen. Je kunt enkel de talen kiezen die beschikbaar zijn. Mocht je wensen hebben voor een nieuwe taal dan is dat mogelijk. Mail hiervoor naar support.

Labels

Geef aan welke labels je wel/niet beschikbaar wil hebben.

Cursustypes bij inplannen

Geef aan welke filters je wel en niet beschikbaar wil hebben bij het inplannen van een cursus (bijvoorbeeld voor inschrijven van een cursus waarop zij kunnen zoeken/filteren).

Prijzen

Geef aan wat je qua prijzen ingesteld wil hebben

Diversen

Geef aan wat jouw voorkeur is qua instellingen

Thema

Per instelling (kopje) kun je het volgende instellen voor jouw portalen:

• Logo inlogscherm
  • Achtergrond inlogscherm
  • Portaal icoon (icoon wat zichtbaar is als 'bookmark icoon'.
  • Kleur instellingen

Teksten

Enkele teksten zijn aanpasbaar. Denk aan:

• Welkom tekst per taal
  • Hulp bij problemen (vrij in te stellen)
  • Begrippen
  • etc