Locatie van portaal en link

Gewijzigd op Thu, 07 Dec 2023 om 09:42 AM

Locatie van klanten-, cursisten of instructeursportaal

De locatie van de portaal is dezelfde als de link van jouw omgeving, maar dan https:[klantnaam].planaday.app

Dus als jouw omgeving te vinden is op https://bhvopleidingen.planaday.nl, dan is de portal voor jouw klanten te vinden op https://bhvopleidingen.planaday.app

Link in activeringsmail

Iedere cursist, klant of instructeur waarvoor je een account aanmaakt krijgt automatisch een mail met link erin. Met die link kan de gebruiker zelf het wachtwoord instellen. Zolang deze 'wachtwoord reset' niet uitgevoerd is, kan de klant, cursist of instructeur niet inloggen.

Zodra het wachtwoord ingesteld is, kan deze inloggen en gebruik maken van het portaal dat is ingesteld.

Link toevoegen aan website

Je kunt een link op jouw website toevoegen.

Je kunt dan eenvoudig je instructeurs en/of klanten verwijzen naar jouw website en met één klik naar de juiste plaats dirigeren.

Let op: wijzig 'bhvopleidingen' in de naam van jouw eigen omgeving.

<a href="https://bhvopleidingen.planaday.app" target="_blank">Klanten login</a>