Locatie van klanten-, cursisten of instructeurportaal

De locatie van de portaal is dezelfde als de huidige url, maar dan met portal ertussen.

Dus als jouw omgeving te vinden is op https://bhvopleidingen.planaday.nl, dan is de portal voor jouw klanten te vinden op https://bhvopleidingen.portal.planaday.nl.

Link in activeringsmail

Iedere cursist, klant of instructeur waarvoor je een account aanmaakt krijgt automatisch een mail met link erin. Met die link kan de gebruiker zelf het wachtwoord voor de eerste instellen. Zolang deze 'wachtwoord reset' niet uitgevoerd is, kan de klant, cursist of instructeur niet inloggen.

Zodra het wachtwoord ingesteld is, kan deze inloggen en gebruik maken van het portaal.

Link toevoegen aan website

Het is aan te raden om een link van de portaal toe te voegen op jouw website.

Je kunt dan eenvoudig je instructeurs en/of klanten verwijzen naar jouw website en met één klik naar de juiste plaats dirigeren.

Een voorbeeld hiervan zie je op onze demo website voor opleiders: http://www.planademo.nl/ (rechtsboven)

Of kopieer de onderstaande html en plaats deze op de juiste plaats in jouw website.

Let op: wijzig 'bhvopleidingen' in de naam van jouw eigen omgeving.

<a href="https://bhvopleidingen.portal.planaday.nl">Klanten login</a>