Instellingen bij een bedrijf

Gewijzigd op Thu, 03 Nov 2022 om 02:04 PM

Beschikbaar vanaf versie 202211.0.0

Er zijn diversen instellingen mogelijk bij een bedrijf.

Werkwijze instellingen bedrijf wijzigen

• Ga naar het bedrijf dat je wilt instellen als vestiging
  • Klik op 'bewerk'
  • Kies voor tabblad 'Instellingen'

Per onderdeel kunnen bepaalde zaken worden ingesteld.

Wel of niet mailen

Denk hierbij wel of juist niet mailen naar cursisten voor herhalingen, in- of uitplannen.

Als dit 'uitstaat' voor bijvoorbeeld 'inplannen' bij dat bedrijf, dan krijg je hiervan een melding bij het inplannen. Zie ook voorbeeld:

Goedkeuren, E-learning account, portalen

Daarnaast zijn er mogelijkheden om per bedrijf in te stellen of zij wel/niet direct goedkeuren hebben of mogen als dit niet globaal is ingesteld.

Andere instellingen

Maar ook of een bepaalde bedrijf wel/niet incompany-trainingen geeft.