Instellingen en sjablonen voor portalen

Gewijzigd op Thu, 07 Dec 2023 om 10:02 AM

Algemeen

Er zijn afhankelijk van de portalen die je gebruikt instellingen mogelijk. Hieronder worden deze toegelicht per portaal.

Afbeelding: via beheer kun je de instellingen per portaal wijzigen indien gewenst. Zoals de keuze voor een email-template.

Klantenportaal

Voor het klantenportaal kun je zelf aangeven of deze actief is en welk template je wil gebruiken om te mailen als je een account aanmaakt voor een klant.

Afbeelding: stel in welke instellingen je wil voor dit klantenportaal generiek

Portaalrollen

Via 'portaalrollen' kun je aangeven wat een cursist wel of niet mag zien en doen. Zie ook portaalrollen

Werkwijze

• Ga naar beheer
  • Kies voor 'Klantenportaal' bij 'Publieke pagina's, API & Portals'
  • Kies voor ja/nee om deze te activeren of te deactiveren
  • Kies een template (communicatiesjabloon) die je wil gebruiken welke gemaild moet worden bij het maken van een klantenportaal account (bij cursist of contactpersoon van bedrijf)
  • Klik op 'opslaan'.

Instructeursportaal

Voor het instructeursportaal kun je zelf aangeven of deze actief is en welk template je wil gebruiken om te mailen als je een account aanmaakt voor een instructeur.

Afbeelding: stel in welke instellingen je wil voor dit portaal

Werkwijze

• Ga naar beheer
  • Kies voor 'Cursistenportaal' bij 'Publieke pagina's, API & Portals'
  • Kies voor ja/nee om deze te activeren of te deactiveren
  • Kies een template (communicatiesjabloon) die je wil gebruiken welke gemaild moet worden bij het maken van een instructeurportaal account
  • Klik op 'opslaan'.

Portaalrollen

Via 'portaalrollen' kun je aangeven wat een instructeur wel of niet mag zien en doen. Zie ook portaalrollen

Cursistenportaal

Voor het cursistenportaal kun je zelf aangeven of deze actief is en welk template je wil gebruiken om te mailen als je een account aanmaakt voor een cursist.

Via 'portaalrollen' kun je aangeven wat een cursist wel of niet mag zien en doen. Zie ook portaalrollen

Afbeelding: stel in welke instellingen je wil voor dit portaal

Werkwijze

• Ga naar beheer
  • Kies voor 'Cursistenportaal' bij 'Publieke pagina's, API & Portals'
  • Kies voor ja/nee om deze te activeren of te deactiveren
  • Kies een template (communicatiesjabloon) die je wil gebruiken welke gemaild moet worden bij het maken van een cursistenportaal account
  • Klik op 'opslaan'.

Meer informatie