Kostenplaatsen

Gewijzigd op Sun, 19 Sep 2021 om 12:52 PM

Beschikbaar vanaf versie: 2.41.2, zie releasekalender

Het is mogelijk om bepaalde kostenplaatsen te gebruiken. Deze worden gebruikt bij bijvoorbeeld een rapportage die je kunt uitdraaien.

Uitleg

Zorg er eerst voor dat er enkele kostenplaatsen zijn. Deze kostenplaatsen kunnen vervolgens worden toegekend aan cursisten.

Hierna kan er een rapportage worden gemaakt. Op basis van die kostenplaatsen heb je een overzicht voor een bedrijf waar die kosten zich bevinden. Het is mogelijk om meerdere cursisten te plaatsen in dezelfde kostenplaats. Hiermee kun je kosten groeperen.

Werkwijze kostenplaatsen aanmaken

• Ga naar 'Beheer → Instellingen → Financieel → Kostenplaats'
  • Klik op 'Toevoegen'
  • Vul een eigen code en een omschrijving in
  • Klik op opslaan

Herhaal dit voor alle kostenplaatsen die je wil aanmaken

Voorbeeld overzicht van alle kostenplaatsen

Werkwijze kostenplaats aan cursist toekennen

• Kies een cursist
  • Kies voor bewerken
  • Klik op tabblad 'Financieel'
  • Selecteer een kostenplaats
  • Klik op opslaan

Kostenplaats toekennen aan een cursist

Werkwijze rapportage downloaden

• Ga naar 'Management info → Rapportages'
  • Kies de rapportage met categorie 'Bedrijf' en naam 'Cursist/Kostenplaats'
  • Klik op 'Genereer'
  • Je kunt hier een rapportage downloaden per bedrijf en cursus(sjabloon). Vervolgens zie je de kostenplaatsen in Excel welke je kunt downloaden

Rapportage overzicht welke gegenereerd kunnen worden