Een cursist (of een particulier) kan eenvoudig aan een ander bedrijf worden gekoppeld.

Werkwijze

• Ga naar de betreffende cursist en zorg ervoor dat je niet op 'Bewerken' klikt (de sleutel), maar op 'Bewerken' (het oogje).
  • Klik op de button 'Koppelen aan ander bedrijf' (bovenaan het scherm).
  • Kies uit de lijst van bedrijven het juiste bedrijf en kies voor 'Selecteren' naast het bedrijf (of zoek het bedrijf in de balk door een aantal letters van dat bedrijf in te typen).
  • Bevestig dit in het vervolgscherm.
  • De cursist is nu gekoppeld aan een ander bedri.

Kies bij de betreffende cursist voor 'Bekijken' (het oogje)

Maak de keuze in het scherm van een cursist om deze te koppelen aan ander bedrijf

Maak de keuze definitief