Cursist aan (ander) bedrijf koppelen

Gewijzigd op Mon, 15 May 2023 om 12:08 PM

Beschikbaar vanaf versie: 2.40.6

Een cursist (of een particulier) kan eenvoudig aan een ander bedrijf worden gekoppeld.

Werkwijze

• Ga naar de betreffende cursist en klik op bekijken (het oogje).
  • Klik op de button 'Koppelen aan ander bedrijf' (bovenaan het scherm).
  • Kies uit de lijst van bedrijven het juiste bedrijf en kies voor 'Selecteren' naast het bedrijf (of zoek het bedrijf in de balk door een aantal letters van dat bedrijf in te typen).
  • Bevestig dit in het vervolgscherm.
  • De cursist is nu gekoppeld aan een ander bedrijf.

Kies bij de betreffende cursist voor 'Bekijken' (het oogje)

Maak de keuze in het scherm van een cursist om deze te koppelen aan ander bedrijf

Maak de keuze definitief