Rapportage herhalingen

Gewijzigd op Tue, 04 Jul 2017 om 11:59 AM

Per bedrijf is het mogelijk om een rapportage te maken van een bepaalde cursus en de herhalingen. Indien een kostenplaats is ingesteld, worden deze ook in de rapportage meegenomen.

Kostenplaats

De kostenplaatsen zijn te beheren via beheer en dan kostenplaats bij financieel.

Per cursist kun je zo'n kostenplaats kiezen.

Deze optie is optioneel!

Rapportage

Kies bij rapportage voor Cursist/Kostenplaat en klik op genereer.

In de volgende stap kies je een bedrijf en een cursussjabloon. Vervolgens krijg je een Excel aangeboden welke je kunt downloaden of openen. In deze rapportage:

• naam cursist
  • kostenplaats (welke instelbaar is per cursist
  • datum laatste ingepland gekozen cursussjabloon
  • herhalingsdatum nodig
  • ingepland voor herhaling

Voorbeeld rapportage