Offerte gewonnen, verloren, prijsafspraken en meer

Gewijzigd op Tue, 28 Apr 2020 om 07:14 PM

Offerte gewonnen


Zodra is gekozen om de offerte te versturen komen er extra buttons bij aan de bovenzijde van de offerte.


De eerste button is 'offerte gewonnen'. Gebruik deze voor eigen administratie waarmee je aangeeft dat de offerte is gelukt. Hiermee maak je ook automatisch een prijsafspraak aan met de prijs die je had opgegeven voor het gekozen bedrijf in combinatie met het cursussjabloon. Deze zie je terug bij 'prijsafspraken' bij het betreffende bedrijf.


Let op: Als er al een prijsafspraak aanwezig was voor dit bedrijf in combinatie met gekozen cursus(sjabloon) krijg je hiervan een melding en wordt de prijsafspraak niet opgeslagen. Je kunt zelf de beslissing nemen om alsnog een prijsafspraak aan te maken. Facturatie kan niet omgaan met meerdere prijsafspraken voor één bedrijf in combinatie met een cursus(sjabloon).Offerte verloren


Hiermee geef je aan dat de offerte niet is gelukt en zal er verder niets meer gebeuren. Deze status is puur administratief.


Offerte gewonnen en opties plaatsen


Als een offerte is gewonnen, dan komt er een button bij: 'Optie plaatsen'. Met deze actie plaats je opties voor een gekozen (reeds ingeplande) cursus van dat cursussjabloon. 


Let op: Deze optie komt enkel als er al ingeplande cursussen zijn in de toekomst van dit cursus(sjabloon). Als die er niet zijn, dan krijg je hiervan een melding.Maak in de bovenstaande scherm een keuze uit de cursussen en kies voor 'Plaatsen'. Hierna zijn meteen bij de betreffende cursus opties geplaatst. Hierna kun je met 2 klikken de opties omzetten naar definitieve boekingen door de juiste mensen te selecteren. 


Lees hier verder hoe opties werken

Lees hier verder hoe inplannen vanuit opties werken


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren