Handleiding voor portaalgebruikers

Klantenportaal

Voor gebruikers die gebruik maken van klantenportaal kun je hen verwijzen voor uitleg naar:

https://planaday.freshdesk.com/support/solutions/folders/11000008658

Dat is het adres welke je kunt delen met jouw contactpersonen van een klantenportaal.

Cursistenportaal

Voor gebruikers die gebruik maken van klantenportaal kun je hen verwijzen voor uitleg naar:

https://planaday.freshdesk.com/support/solutions/folders/11000012337

Dat is het adres welke je kunt delen met jouw cursisten.

Instructeurportaal

Voor gebruikers die gebruik maken van klantenportaal kun je hen verwijzen voor uitleg naar:

https://planaday.freshdesk.com/support/solutions/folders/11000008657

Dat is het adres welke je kunt delen met jouw instructeur.

Handleiding ook in portaal beschikbaar

Voor iedere portaal is een handleiding beschikbaar welke gevonden kan worden door te klikken op je naam rechtsboven en te klikken op 'handleiding'.

Hulpvragen van gebruikers

Hulpvragen van eindgebruikers in de portalen ondersteunen wij niet.

Mochten wij hier een ticket of mail van krijgen, zullen wij aangeven dat zij contact moeten opnemen met de opleider.