Cursist inplannen & aanvraag verwerken

Gewijzigd op Thu, 07 Dec 2023 om 09:50 AM

Een medewerker of contactpersoon die toegang heeft tot klantenportaal of cursist zelf op basis van een cursus een aanmelding doen, dit zijn dus:

• Alle open cursussen
  • Alle gesloten cursussen waarbij eigen bedrijf gekoppeld is

Deze aanmeldingen staan niet direct gepland in Planaday, maar moeten nog worden verwerkt door een Planaday medewerker (als direct goedkeuren niet geactiveerd is). Deze kun je terugvinden in Planaday bij Cursussen -> Aanvragen/annuleringen. Lees hier hoe je een open aanvraag verwerkt.