Generieke taak maken

Gewijzigd op Mon, 20 Mar 2023 om 04:43 PM

Standaard kun je taken toevoegen aan een cursus of cursussjabloon. Zie ook hier

Zodra de datum van die taak 'daar' is, krijg je hiervan een melding in je eigen takenoverzicht.

Algemene taak maken

Je kunt een algemene taak maken. Het voordeel hiervan is dat je op die manier een herinnering krijgt van iets dat je nog moet doen.

Optioneel kun je deze aan een medewerker of instructeur koppelen zodat deze de taak op haar takenlijst krijgt.

Een datum wanneer deze uitgevoerd moet worden is verplicht.

Een algemene taak maken doe je voor een medewerker, instructeur of bedrijf, zie ook hieronder.

Taak voor medewerker maken

1. Kies eerst voor 'dashboard'
  2. Klik daar op button 'Taak aanmaken'
  3. Vul een titel in bij 'naam' die de taak goed omschrijf
  4. Kies een datum wanneer de taak uitgevoerd moet zijn/worden bij 'Uitvoeren voor'
  5. Kies optioneel bij 'direct toewijzen' een medewerker
  6. Klik op 'opslaan'.

Indien deze taak is toegewezen aan een medewerker of instructeur, wordt deze getoond in de periode die van toepassing is en is gekozen bij takenoverzicht van die medewerker. Tevens wordt de taak in het 'dashboard' bij 'Mijn taken voor vandaag' getoond als de datum van die dag is.

Taak voor instructeur maken

1. Kies eerst voor 'dashboard'
  2. Klik daar op button 'Taak aanmaken'
  3. Vul een titel in bij 'naam' die de taak goed omschrijft
  4. Kies een datum wanneer de taak uitgevoerd moet zijn/worden bij 'Uitvoeren voor'
  5. Kies optioneel bij 'direct toewijzen' een instructeur
  6. Klik op 'opslaan'.

Indien deze taak is toegewezen aan een medewerker of instructeur, wordt deze getoond in de periode die van toepassing is en is gekozen bij takenoverzicht van die medewerker. Tevens wordt de taak in het 'dashboard' bij 'Mijn taken voor vandaag' getoond als de datum van die dag is.

Taak toevoegen bij cursus

1. Kies eerst naar de cursus
  2. Kies een dagdeel in de toekomst (en bekijk deze)
  3. Klik daar op button 'Taak aanmaken'
  4. Vul een titel in bij 'naam' die de taak goed omschrijf
  5. Kies een datum wanneer de taak uitgevoerd moet zijn/worden bij 'Uitvoeren voor'
  6. Kies optioneel bij 'direct toewijzen' een medewerker
  7. Klik op 'opslaan'.

Indien deze taak is toegewezen aan een medewerker of instructeur, wordt deze getoond in de periode die van toepassing is en is gekozen bij takenoverzicht van die medewerker. Tevens wordt de taak in het 'dashboard' bij 'Mijn taken voor vandaag' getoond als de datum van die dag is.

Taak voor bedrijf maken

1. Kies eerst het bedrijf waarvoor je een taak wil aanmaken
  2. Klik daar op button 'Taak aanmaken'
  3. Vul een titel in bij 'naam' die de taak goed omschrijft
  4. Kies een datum wanneer de taak uitgevoerd moet zijn/worden bij 'Uitvoeren voor'
  5. Kies optioneel bij 'direct toewijzen' een medewerker
  6. Klik op 'opslaan'.

Indien deze taak is toegewezen aan een medewerker of instructeur, wordt deze getoond in de periode die van toepassing is en is gekozen bij takenoverzicht van die medewerker. Tevens wordt de taak in het 'dashboard' bij 'Mijn taken voor vandaag' getoond als de datum van die dag is.

Let op: Deze taak is ook meteen zichtbaar bij het overzicht van dat bedrijf!

Instructievideo taak toevoegen

Meer informatie