Je kunt optioneel inkoopnummers vermelden per dagdeel voor instructeurs.

Dit kan handig zijn als je wil weten welke cursus (dagdeel) hoort bij een bepaalde factuur.

Activeren

Eerst moet je deze optie activeren.

Ga hiervoor naar 'beheer -> Financieel -> Algemeen'.

Kies bij 'Inkoopnummer' voor 'ja' en sla deze op.

Inkoopnummer invoeren

Om de inkoopnummer(s) in te voeren kies je een instructeur (bekijken) en vervolgens voor 'ingepland'. In dat scherm kun je per dagdeel een inkoopnummer invoeren.

Klik op icoon zoals hieronder vermeld.

Rapportage

Via 'rapportages -> Cursus/Financieel' vind je een rapportage. Indien inkoopnummer actief is, krijg je in deze rapportage ook het inkoopnummer per dagdeel te zien.