Instellingen functioneel

Voor Planaday kun je veel zaken instellen. Denk hierbij aan:

• Email sturen naar contactpersoon en/of cursist of helemaal niet
  • Standaard Email sturen bij inplannen
  • Standaard Email sturen bij optie nemen
  • Standaard Email sturen bij wachtlijsten
  • Facturatie aan of uit voor Planaday
    • Bijvoorbeeld uitzetten als je Planaday enkel intern gebruikt.

Wel/niet zichtbaar

Bepaalde zaken of schermen of onderdelen zijn standaard wel of niet zichtbaar.

Zo zijn bijvoorbeeld de volgende zaken standaard aan en zichtbaar:

• Facturatie

En andere zaken zijn standaard uit en niet zichtbaar:

• 'opties'
  • 'wachtlijsten'

Om instellingen te wijzigen kies je in de navigatie voor "Beheer > Instellingen" en vervolgens het onderdeel.

In diversen artikelen worden deze instellingen toegelicht in dit hoofdstuk 'Instellingen'.

Tip: zoek je een bepaalde instelling, gebruik het zoekvenster!