Functionaliteiten voor cursisten in cursistenportaal

Gewijzigd op Fri, 08 Dec 2023 om 10:33 AM

Afhankelijk van wat jouw opleider beschikbaar stelt zie je deze terug in jouw portaal.

Hieronder alle functionaliteiten welke in jouw omgeving geactiveerd kunnen zijn.

Dashboard

Zodra je bent ingelogd kom je op jouw dashboard. Daar kun je op bijna iedere tegel of element klikken.

Inschrijven

Alle beschikbare cursussen waarvoor jij je kunt inschrijven zie je meteen als je kiest voor 'inschrijven'. Dit zijn cursussen die beschikbaar zijn gesteld door jouw opleider:

• Open aanbod
  • In company (gekoppeld aan jouw bedrijf)

Ingeplande cursussen

De cursussen waarop jij bent ingepland (en is bevestigd) vind je door te kiezen voor 'ingeplande cursussen'.

Gevolgde cursussen

Alle cursussen die je hebt gevolgd staan bij 'gevolgde cursussen'. Mocht je wat in jouw overzicht missen, mail dan naar jouw opleider.

Herhalingen

Mochten er nog cursussen zijn die jij volgens jouw opleider moet herhalen, dan staan deze in een apart overzicht. Zie ook 'herhalingen'.

Openstaande opties

Alle openstaande opties, dus een inschrijving die nog niet 'bevestigd' is door jouw opleider staan in een apart overzicht; 'openstaande opties'.

Bestanden

Als er bestanden zijn die met jou zijn gedeeld door jouw opleider dan staan deze bij 'bestanden'.

Als er bestanden zijn gedeeld die horen bij een cursus, dan vind je deze bestanden bij de betreffende cursus.

Communicatie

Alle communicatie die jouw opleider heeft gestuurd staan in het overzicht 'communicatie'.

Mijn gegevens

Jouw gegevens die bekend zijn bij jouw opleider vind je terug bij 'mijn gegevens'. Je kunt deze aanpassen.