Instellingen voor jouw dashboard in Planaday

Gewijzigd op Fri, 01 Oct 2021 om 12:07 PM

Diversen onderdelen op het dashboard (welke je ziet zodra je inlogt) kun je nog aanpassen, verbergen of juist laten tonen.

Dashboard

Dashboard wijzigen

Ga hiervoor naar 'Beheer > Instellingen > Look & Feel > Dashboard'.

Je kunt generiek voor iedereen die inlogt bepalen wat er wel of niet wordt getoond op het dashboard.

Instellingen

Wijzig welke onderdelen je wel of niet wil tonen op het dashboard.