Waarom zie ik niet alle cursussen op dashboard bij 'cursussen vandaag'

Gewijzigd op Tue, 26 Jan 2021 om 03:53 PM

Het kan zijn dat je meerdere cursussen hebt ingepland voor vandaag.

Planaday kijkt sowieso naar de dagdelen die zijn ingepland. En alle dagdelen die op 'vandaag' zijn gepland zie je sowieso in je kalenders en in je zoekschermen.

Bij 'Dashboard' bij 'Look & Feel' kun je instellen dat cursussen die geen ingeplande cursisten hebben niet worden getoond.

Instellingen via 'beheer'.

Geef aan of je deze wel of niet wil zien.