Stel diversen weergaves in Planaday

Gewijzigd op Wed, 07 Jul 2021 om 01:37 PM

Vooraf zijn enkele zaken in te stellen zoals een cursuscode wel of niet tonen in diversen schermen of dat dagdelen gegroepeerd moeten worden per dag.

Werkwijze

• Ga naar "Beheer > Instellingen > Look & Feel' en kies het juiste onderdeel
  • Of 'type' een keyword zoals 'dashboard' in bij 'zoeken' (bovenin)

Keuzes

Je hebt de volgende keuzes:

• Dashboard
  • Overzichten en weergaves
  • Inlogscherm

Dashboard

Stel hier in welke layouts je wil voor cursistenoverzicht. Of welke zaken je wel of niet wil tonen op jouw dashboard.

Weergave

Geef hier aan welke zaken of onderdelen je wel of niet wil tonen in bepaalde schermen

Inlogscherm

Pas hier het logo of achtergrond aan van jouw inlogscherm

Afbeelding: route naar weergave in beheer