Automatisering inzicht in cursus(sjabloon) en in dagdelen

Gewijzigd op Thu, 04 Feb 2021 om 03:07 PM

Zodra je automatiseringen hebt toegevoegd aan je cursus(sjabloon) zie je dat direct terug in diversen schermen.

Per cursus zie je of een cursus tenminste één automatisering bevat

Beide dagdelen bevatten tenminste één automatisering. Klik op het oogje om dagdeel te bekijken en om alle details in te zien

Heeft een cursus(sjabloon) automatiseringen? Dan kun je rechts klikken op 'automatiseringen' om alles te zien per dagdeel.

Heeft een cursus (cursussjabloon die ingeplant is) automatiseringen, dan zijn de tijden al duidelijker en hebben deze een 'uitvoer datum en tijd'.

Indien een cursus automatiseringen heeft waarbij deze al uitgevoerd zijn, dan is de status 'groen' geworden en duidelijk.