Cursus uitleg en details

Gewijzigd op Thu, 02 Jun 2022 om 04:32 PM

Een cursus is een ingeplande cursus met tenminste één geplande dagdeel en tenminste één geplande instructeur en locatie.

Een cursus plan je altijd in vanuit een eerder gemaakte cursussjabloon. Zie ook hier meer uitleg.

Omdat je een cursus inplant vanuit een cursussjabloon neem je direct diversen eigenschappen over.

Let op, het kan zijn dat wij hieronder onderdelen benoemen die in jouw omgeving nog niet actief zijn)

Standaard in cursus

• Titel cursus
  • Omschrijving cursus
  • De dagdelen met hierin de taken, materialen en code95
  • De prijs van cursus
  • De communicatie bij iedere actie
    • Bevestigingen
  • Certificaten
  • Documenten
  • SOOB uitleg

Standaard in diagram

Een cursus is feitelijk een cursussjabloon waarbij de dagdelen worden gepland met een datum en deze een locatie en

Aan te passen

Zodra een cursus is ingepland kun je bepaalde zaken aanpassen. Deze hebben GEEN invloed op andere (ingeplande) cursussen of cursussjablonen. Dit doe je dus enkel voor gekozen cursus.

Alle bovenstaande instellingen zijn direct te wijzigen. Maar ook:

• DUO meer uitleg hier
    • Croho ID (isat)
    • Crebo id
  • Type cursus meer uitleg hier
    • Open (standaard)
    • Gesloten (kan enkel als geen cursist is ingepland)
  • Zichtbaarheid
  • Garanties meer uitleg hier
    • Startgarantie (zichtbaar in webinschrijvingen en wordpress)
    • Niet goed geld terug
  • Opmerking

Labels & badges

Een cursus heeft standaard een titel en een kleur. Dit komt overal terug in je overzichten en kalenders in Planaday

Daarnaast worden bepaalde labels (badges) getoond om snel aan te geven wat van toepassing is voor de cursus zonder te klikken op details:

• Klantenportaal
  • Publieke API
  • Website
  • Gesloten (als open is, dan wordt dit niet getoond)
  • Code95
  • SOOB
  • Herhaling (er is een herhaling ingesteld)
  • Startgarantie
  • Niet goed, geld terug

Lees ook