Startgarantie & niet goed geld terug optie bij cursus

Gewijzigd op Mon, 18 Sep 2023 om 11:53 AM

Een optie bij de cursus is 'Startgarantie' en 'Niet goed geld terug' garantie. Hiermee vertel je de cursisten feitelijk wat de garanties zijn bij deze cursus.

Deze opties kun je bij een ingeplande cursus wijzigen. Dus niet bij een cursussjabloon.

Hoe in te stellen

Eerst moet je dit actief maken via 'beheer > instellingen > publieke pagina ... > (wordt vervolgd)

Ga naar een ingeplande cursus en kies voor 'bewerken'.

Bij 'garanties' kies je voor ja bij de garanties welke je aan wil zetten

Zichtbaarheid

De zichtbaarheid hiervan zie je op de volgende omgevingen:

• Bij springest op de pagina met een extra label (indien Springest actief is)
  • In de wordpress plugin op jouw website
  • Bij cursusdetails in Planaday

Voorbeelden

Bij Springest valt deze optie goed op!

Op jouw website via Wordpress Plugin

Details van cursus in Planaday