Zelf factuur toevoegen

Gewijzigd op Fri, 24 Feb 2023 om 10:50 AM

Het is ook mogelijk om zelf een factuur te maken, welke niets met een cursus te maken heeft.

1. Kies links in het menu voor Facturen en vervolgens voor Aanmaken.
  2. Kies voor tabblad Generiek aanmaken
  3. Klik op selecteer bij het bedrijf waarvoor je een factuur wil aanmaken
  4. Vul omschrijving in
  5. Klik op Factuurregel toevoegen
  6. Per tabblad kun je een keuze maken:
    1. Materiaal: een keuze uit materialen die al in Planaday staan
    2. Locatie: een keuze uit locaties die al in Planaday staan
  7. Per onderdeel vul je aantal in
  8. Vul optioneel een omschrijving toe
  9. Klik op opslaan

Er is nu 1 regel toegevoegd.

Herhaal stappen 5 t/m 9 om nog een regel toe te voegen.

Bij openstaand vind je alle eventuele openstaande factuurregels terug. Deze kun je selecteren en erbij factureren.

Bij Vrij heb je de keuze om zelf een factuurregel toe te voegen. Bijvoorbeeld voor een dienst die is verleend.

Hierna kun je de factuur op definitief zetten als je klaar bent.

Zodra je de factuur op definitief hebt gezet kun je de factuur mailen, printen etc.