Snel aan de slag: cursusoverzicht op eigen website

Gewijzigd op Tue, 28 Jan 2020 om 08:02 PM

De cursussen die staan in Planaday kunnen ook op je eigen website worden getoond.

Hiertoe zijn 3 mogelijkheden

Mogelijkheden

1. Webinschrijvingen
  2. API
  3. Wordpress plugin

Waar je rekening mee moet houden

• Voor alle mogelijkheden worden enkel cursussen getoond die 'open' zijn. Dus gesloten cursussen worden sowieso niet getoond
  • Enkel volledige ingeplande cursussen worden getoond in de API. Dus waarvan alle dagdelen een datum hebben
  • Enkel cursussen waarvan de bezetting voor 'boeking' niet overschreden zijn worden getoond

Webinschrijvingen

Met webinschrijvingen kun je eenvoudig en zonder veel technische kennis de cursussen op je eigen website tonen.

Bezoekers kunnen zichzelf per cursus (mits zo ingesteld) zichzelf aanmelden.

Zie ook dit artikel

API

Met de API heb je zelf de vrijheid om cursussen te tonen op je eigen website.

Hiervoor heb je wel enige technische kennis nodig.

Zie ook dit artikel

Wordpress met gebruik van API

Heb je een Wordpress website? Dan kun je in combinatie met de API de wordpress plugin gebruiken.

Zie ook dit artikel