De Planaday website maar ook de applicatie verzamelt automatisch gegenereerde informatie over jouw surfgedrag tijdens het gebruik van de online applicatie.

Deze informatie bestaat uit de volgende gegevens:

• Datum & tijdstip van de aanroep
  • IP-adres (het nummer van uw computer dat het mogelijk maakt uw computer te herkennen)
  • Je browser (bijv Chrome of IE7.0)
  • De door jou aangeroepen locatie op de applicatie / website
  • De duur van het verkrijgen van het antwoord op uw aanroep
  • Resultaat van de aanroep in de vorm van een HTTP response code (200, 500, 404, etc)
  • Cookies met betrekking tot onder andere voorkeurinstellingen.

Een voorbeeld van deze informatie is:

84.XXX.XXX.XXX - - [21/Jun/2017:22:55:28 +0200] "GET /publiek/cursusoverzicht/9 HTTP/1.1" 200 1310 "https://klantnaam.planaday.nl/dashboard" "Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 10_3_2 like Mac OS X) AppleWebKit/603.2.4 (KHTML, like Gecko) Version/10.0 Mobile/14F89 Safari/602.1" 46737

Voor zover Planaday deze informatie gebruikt, is het altijd geanonimiseerd.  Momenteel worden deze gegevens niet gebruikt, behalve dan normale logging