Welke cookies gebruiken wij?

Gewijzigd op Mon, 04 Dec 2017 om 11:32 PM

Om het browsen op onze site zo makkelijk mogelijk voor je te maken, maken wij gebruik van cookies. We vertellen je er graag wat meer over.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die in de browser worden geladen op een pc, laptop of mobiele telefoon. Planaday gebruikt verschillende soorten cookies. Hieronder vind je onze cookies op een rij.

Functioneel

Functionele cookies zijn essentieel voor de correcte werking van de website of app. Denk daarbij aan het onthouden van je favoriete huizen, chatten met onze medewerkers of het inloggen op de website.

Cookie Notice
Naam
Doel
Eigenschappen
cookie_notice_accepted
Slaat jouw cookie-instellingen op.
Cookie van Planaday voor tenminste 1 jaar

Statistieken

Een goede website is nooit af. Met cookies voor statistieken analyseren we hoe bezoekers de website of app gebruiken. Zo ontdekken we wat we kunnen verbeteren om jou een zo goed mogelijke gebruikerservaring te bieden.

Google Analytics
Naam
Doel
Eigenschappen
ga, gat, umtvc
Verzamelen van informatie, zodat we de beste gebruikerservaring kunnen bieden.
Cookie van Google voor tenminste 2 jaar.