Welke gegevens hebben wij van jou nodig?

Gewijzigd op Fri, 27 Oct 2017 om 01:40 PM

Om een vrijblijvende demonstratie aan te vragen, wordt gevraagd bepaalde informatie over jezelf en jouw organisatie in te vullen. Zoals je naam en de gegevens waarmee we u kunnen bereiken (zoals e-mailadres en telefoonnummer).


Om van Planaday gebruik te kunnen maken, moeten we een account aanmaken. Bij het aanmaken van een account wordt bepaalde informatie over jouzelf en jouw organisatie gevraagd. Hierbij hebben we wat extra verplichte gegevens nodig zoals de naam van de organisatie en het factuuradres. Ook hier geldt dat u de informatie die je verstrekt altijd door ons kunt laten aanpassen.


Nadat je deze gegevens hebt verstrekt, wordt door ons een omgeving met een hoofdgebruiker aangemaakt. Deze omgeving bevat een extract van de gegevens die je ons hebt doorgegeven, gegevens die jij (of jouw klanten) eventueel later hebben toegevoegd, en ook de gegevens die Planaday genereert tijdens het gebruik van de Dienst.


Planaday slaat alle gegevens die je via de omgeving openbaar maakt op en verwerkt deze in uw eigen omgeving (eigen datastorage + database). 


Indien je het verzoek plaatst aan Planaday om persoonlijke gegevens te importeren zodat de omgeving gevuld wordt met werkelijke data, dan wordt dit bij voorkeur niet per Email gestuurd maar via onze beveiligde uploadtool. Vraag bij Planaday hoe dit precies werkt voor jullie.


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren