Planaday organiseert het inrichten zeer efficiënt.

Wij sturen je graag een (vrijblijvende) offerte toe. Is deze getekend? Dan gaan we meteen aan de slag!

Overstappen en de volgende stappen:

Alles hierover kun je teruglezen op https://www.planaday.nl/overstappen/

Maar in het kort:

• Zodra de overeenkomst is ontvangen gaan wij aan de slag
  • Wij richten de omgeving in
  • Wij mailen je communicatiesjablonen met logo welke je zelf nog kunt aanpassen
  • Deze zetten wij ook in jouw omgeving
  • Wij sturen je excel-documenten welke je kunt vullen met klantdata
  • Deze testen wij en importeren wij vervolgens in jouw omgeving
  • Wij plannen een (online) training in en trainen jou en je collegas

Je kunt eigenlijk al meteen aan de slag!

Doorgaans richten wij een omgeving in binnen enkele uren. Hierna ontvang je login gegevens per Email met instructies.

Wij adviseren wel een training te laten verzorgen door ons.