Overzichten nog te herhalen cursussen

Gewijzigd op Fri, 24 Feb 2023 om 10:47 AM

Overzicht nog te herhalen

Een volledig overzicht van alle nog te herhalen cursussen is eenvoudig op te vragen.

Werkwijze

Kies voor 'herhalingen' bij 'cursisten' in het linkermenu of kies voor 'herhalingen' op het dashboard.

Per regel zie je de cursist die nog moet herhalen en de cursus die de cursist moet volgen en heeft gevolgd. Vervolgens kun je per regel kiezen om het bedrijf te bekijken, de cursist te bekijken of beschikbare ingeplande cursussen (welke hij zou moeten volgen) te bekijken.

Herhalingen per bedrijf

Er is per bedrijf een overzicht van herhalingen te raadplegen.

Werkwijze

• Kies het bedrijf waarvoor je de herhalingen wil bekijken
  • Kies voor 'aankomende herhalingen' rechts in secties

Er is meteen een lijst beschikbaar met alle herhalingen die nog gedaan moeten worden.

Optioneel is er rechtsboven een export (in Excel) beschikbaar, zie ook screenshot

Herhalingen per cursist

Er is per cursist een overzicht van herhalingen te raadplegen.

Werkwijze

• Kies de cursist
  • Kies voor 'herhalen'

Er is meteen een lijst beschikbaar met alle herhalingen die nog gedaan moeten worden.

Optioneel is er rechtsboven een export (in Excel) beschikbaar, zie ook screenshot

Herhaling verwijderen of aanpassen

Per herhaling is het mogelijk deze te verwijderen. Dit kan op meerdere manieren:

1. Wijzig de herhaling in bovenstaande scherm en kies bij 'Moet herhalen' voor 'nee'
  2. Geef een datum in bij 'herhaling al gevolgd op' in het wijzig scherm per herhaling
  3. Verwijder in het eerste scherm de herhaling, de cursist zal hiervoor niet meer worden uitgenodigd