Problemen aanmelden of vraag stellen

Gewijzigd op Fri, 17 Jan 2020 om 04:52 PM

Mocht je problemen tegenkomen, waarvan je overtuigd bent dat deze hadden gewerkt of moeten werken, dan kun je dat bij ons aanmelden. Dit kan gewoon via de applicatie waarin je werkt.

Probleem aanmelden

Indien je een probleem ervaart of iets wat niet goed gaat, dan moet je dit kunnen melden. Hiervoor kun je een zogenoemde ticket aanmaken. Eigenlijk maak je een melding hiervan. Klik op de pagina waarop je vraag, suggestie of foutmelding van toepassing is op ‘support’ als je bent ingelogd in jouw Planaday omgeving.

Zodra je dat doet krijg je een popup te zien waarin jij je melding kunt maken.

Je hebt in deze popup twee opties. De eerste optie is meteen zoeken in alle antwoorden en handleiding.

De tweede optie is je vraag stellen of probleem melden.

Klik hiervoor op 'Wilt u iets vragen?'

Je naam en emailadres zijn al ingevuld, wijzig als dat nodig is.

Hierna kun je het onderwerp melden. Bijvoorbeeld: 'Het lukt mij niet om een cursist in te plannen'.

Vermeld bij beschrijving zo duidelijk en uitgebreid mogelijk wat het probleem is. Dus vertel wat je deed, wat je had verwacht en wat je kreeg. Als je alles hebt ingevuld klik je op ‘versturen’. Bij Planaday wordt hier melding van gemaakt en je krijgt er meteen een mailtje van. Zodra wij er naar gekeken hebben en eventueel een antwoord hebben krijg je van ons antwoord.

Optioneel kun je klikken op 'Take screenshot' om een screenshot van het huidige scherm te maken. Dat geeft ons meestal ook een goed beeld.

Ook vragen en suggesties kun je via ‘support’ kwijt. Doe dit wel altijd vanaf de pagina waar de vraag over gaat, want je ticket zal ook deze gegevens bevatten. Dat maakt het net wat makkelijker voor ons.

Alles wat je in dit ‘ticket’ vermeld ontvangen wij direct. Zodra wij een oplossing, vraag hebben beantwoord of dit opgelost hebben krijg je hier vanzelf weer bericht van.

Gegevens zoals waar je bezig was worden automatisch in dit ticket gezet.

Letop: Wil je dat wij meekijken, geef dan bij toestemming inloggen, zie voorbeeld hiernaast. Dit is nodig vanwege AVG

Tickets inzien

Alle tickets die jij indient zijn ook inzichtelijk via onze supportportaal. Deze is te vinden via de link van jouw ticket of via https://planaday.freshdesk.com

In deze omgeving kun je inloggen met je emailadres of bijvoorbeeld Google.

Let op gebruik hier niet hetzelfde wachtwoord als je Planaday omgeving. Dit zijn twee (2) verschillende omgevingen.

In deze omgeving kun jij je eigen tickets inzien en die van je collega's: