Boekhouden koppeling: Support, vragen etc

Gewijzigd op Mon, 20 Mar 2023 om 04:29 PM

Inrichten

Je hebt via Webwinkelfacturen logingegevens ontvangen. Login op de omgeving Webwinkelfacturen en richt (eventueel met je boekhouder of accountant) de omgeving verder in.

Afbeelding: Voorbeeld nadat je bent ingelogd bij Wisteria

Instellen in Planaday

In Webwinkelfacturen kun je (nadat je bent ingelogd) de volgende gegevens raadplegen:

• Licensekey
  • Username
  • Email
  • Company
  • Client Id
  • Client Secret

Ga naar jouw Planaday omgeving (beheer > instellingen > koppelingen > Wisteria).

Controleer of Client Id en Client Secret zijn ingevuld.

Let op: Planaday zal dit over het algemeen voor jou inrichten en invullen!

Zet bij 'Algemeen' 'actief' of ja en vul onderstaande in vanuit Webwinkelfacturen:

Afbeelding: Client Id en Client Secret invullen in Wisteria/Webwinkelfacturen

Instellen in Webwinkelfacturen/Wisteria

Let op: Planaday zal dit over het algemeen voor jou inrichten en invullen!

De url die je ziet bij 'beheer > instellingen > koppelingen > Wisteria' (tabblad 'Koppeling' > Wisteria redirect url moet worden gekopieerd en in Wisteria erin worden gezet bij 'Action' en dan bij  'Redirect URL'.

BTW Codes, rekeningen etc koppelen in Wisteria

In Wisteria via deze link moet je nog het één en ander configureren.

Het is hierin van belang dat er een boekhouden is gekoppeld (bij connecties moet deze 'groen' zijn.

Na het koppelen van de boekhouding aan Wisteria kun je via 'Alle instellingen' bij 'Configuratie' de BTW Codes, BTW rekeningen en Omzetrekeningen instellen zodat Wisteria weet welke jij wil gebruiken.

Handleiding voor jouw boekhoudprogramma

Alle uitleg over hoe jouw koppeling werkt voor Planaday met Webwinkelfacturen vind je hier, in de handleiding van Webwinkelfacturen.

Tip: bekijk specifiek zie ook onderdeel 'Planaday koppeling met ...'

Support

Alle support, ondersteuning etc geschied door Wisteria.

Dus mocht je vragen hebben, of een probleem tegenkomen, meld deze aan via 'de rode knoppen' in jouw Wisteria omgeving. Zodra ondersteuning nodig is van Planaday, zal Wisteria dit aan Planaday vragen.

Vragen direct aan Planaday zullen worden beantwoord dat je deze eerst aan Wisteria moet stellen. Wisteria zal deze 'intern' aan Planaday stellen.

Koppeling in Wisteria/Webwinkelfacturen

Zodra je bent ingelogd in Webwinkelfacturen (zie hier) kun je je vragen stellen of gericht per issue een melding aanmaken.

FAQ

Er zijn al veel vragen gesteld en beantwoord. Deze vind je hier.

Vervolgstappen