Wat doen wij met jouw gegevens?

Gewijzigd op Fri, 27 Oct 2017 om 01:46 PM

Planaday beheert jouw gegevens ten behoeve van haar eigen administratie & het beschikbaar stellen van haar online applicatie aan u. Dit wordt per onderdeel besproken in de verwerkersovereenkomst die wij moeten sluiten.


Toegang tot jouw gegevens door medewerkers van Planaday is alleen toegestaan als deze nodig is om de veiligheid, beschikbaarheid van de gegevens zeker te stellen (een technische reden) of om jou bij specifieke problemen of vragen te kunnen ondersteunen (helpdesk en support). 


Daarnaast kunnen we in overleg met jou een test omgeving inrichten met een copy van uw huidige gegevens, zodat het mogelijk is nieuwe voor u ontwikkelde functionaliteiten te testen met uw eigen gegevens. Na de test zullen deze gegevens dan weer worden verwijderd.


Planaday houdt gegevens bij ten aanzien van uw (mate en wijze van) gebruik van de applicatie, momenteel wordt hier niks mee gedaan. In de toekomst gaat dit wel gebeuren met oog op het optimaliseren van de applicatie om u een nog beter product te kunnen aanbieden. Deze vastlegging van statistische data zal op een zodanige wijze gebeuren dat er geen enkele relatie naar individuele gebruikers-gegevens bestaat.


Je naam & Email adres worden door ons gebruikt om met jou te communiceren, bijvoorbeeld door middel van nieuwsbrieven, facturen, etc. Dit wordt uitgebreid beschreven in de verwerkersovereenkomst  


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren