Support of vragen voor instructeurs in instructeursportaal

Gewijzigd op Wed, 13 Sep 2023 om 02:08 PM

Als je vragen hebt over het instructeursportaal, stel deze dan altijd aan jouw opleider.

Support of vragen

Jouw opleider maakt gebruik van software verstrekt door Planaday.

Als je hulp nodig hebt in welke vorm dan ook, neem dan contact op met je opleider.

Planaday kan vanwege AVG en security niet bepalen of een instructeur wel of niet toegang moet of kan krijgen tot een omgeving.

Planaday kan ook niet inloggen in jouw omgeving of die van de opleider zonder toestemming (dit in kader van AVG & Privacy).

Ik mis functionaliteiten

Mocht je iets missen in het instructeursportaal qua functionaliteit, mail dan naar jouw opleider. Het kan zijn dat je nog niet het 'recht' hebt om iets te zien of te kunnen.