Waarom moet ik kiezen voor code95 bij openstaande aanvragen?

Gewijzigd op Tue, 09 Feb 2021 om 12:25 PM

Indien een cursus is voorzien van code95 (welke je altijd op een dagdeel zet), moet je bij iedere aanvraag aangeven of deze cursist wel of niet ook moet worden geteld voor code95.

De reden dat je ja of nee moet zeggen is dat Planaday niet van te voren weet of cursist wel of niet voor code95 mee moet tellen. Vandaar dat als een cursus code95 heeft, je verplicht bent om die vraagt te beantwoorden.

Geef bij cursus aanvraag accepteren daarom aan of de uren wel of niet geteld moet worden.

Let op: De API en Wordpress-plugin weten op dit moment wel dat een cursus code95 heeft. Optioneel kun je deze tonen of niet in je website (via Wordpress). Via de API stel je zelf in wat je wel niet toont. Via Plugin kun je deze optie kiezen.

Dat betekend niet dat de vraag wordt gesteld of cursist wel/niet aan code95 moet of kan meedoen. Daarom is de keuze bij omzetten van de optie (aanvraag) naar definitief een verplichte optie welke je zelf kunt kiezen.

Meer uitleg

Je vind hier meer gerelateerde artikelen: