Opnieuw link voor herstellen wachtwoord versturen (portaal)

Gewijzigd op Tue, 19 Dec 2023 om 11:31 AM

Indien je een cursist, contactpersoon of een instructeur toegang wil verlenen tot een portaal bekijk en lees je dit artikel.

Link of mail opnieuw versturen

Indien om welke reden deze de mail met de herstel link niet heeft ontvangen kun je de mail die was verstuurd opnieuw versturen. Ga hiervoor naar de betreffende cursist, contactpersoon of instructeur.

Vervolgens kijk je bij communicatie (rechts bij secties) en verstuur je deze opnieuw.

Zelf wachtwoord herstellen

Is de mail er niet meer of is de link niet meer geldig (de link kan éénmaal worden gebruikt om je wachtwoord te herstellen) kun je deze persoon aangeven waar het portaal zich bevind. Meestal https://[naamvanomgeving].portal.planaday.app. Hier kan men zelf het wachtwoord herstellen.