Infodisplays

Gewijzigd op Sun, 17 Sep 2023 om 02:42 PM

Infodisplay is een scherm welke je bij de balie (of ingang) of bij een lokaal kunt ophangen.

Zo'n display geeft generieke informatie over alle cursussen van vandaag of juiste van één locatie (lokaal).

Instellen

1. Ga naar beheer en kies voor Algemene instellingen bij tabblad infodisplays.
  2. Wijzig de teksten zoals voor bovenaan het scherm of onderaan
  3. Geef kleuren aan voor deze balken
  4. Vul eventueel de url van een eigen logo in
  5. Geef aan of je cursisten wil tonen op het scherm bij de lokalen
  6. Geef aan of je de naam van de instructeurs wil tonen

Balie scherm (bij ingang of receptie)

Je kunt bij de ingang het balie scherm tonen.

• Ga naar beheer
  • Kies voor infodisplays bij de tabbladen bovenin
  • Klik op overzicht displays
  • Klik op balie display
  • Het nieuwe scherm zal openen in een nieuw tabblad.

Locatie of lokaal scherm (bij ingang of receptie)

Je kunt bij ieder lokaal (dus iedere locatie die jij in Planaday hebt aangemaakt) een locatie scherm tonen.

• Ga naar beheer
  • Kies voor infodisplays bij de tabbladen bovenin
  • Klik op overzicht displays
  • Klik op een scherm bij infodisplays
  • Het nieuwe scherm zal openen in een nieuw tabblad.

Tips

Je kunt een scherm ophangen bij de receptie en/of bij de lokalen en deze informatie tonen.

De schermen worden iedere minuut automatisch opnieuw geladen, waardoor de informatie altijd actueel is.