Actieknoppen

Gewijzigd op Sun, 17 Sep 2023 om 02:36 PM

Zoals bij ieder overzicht heeft iedere rij 1 of meerdere acties. Dit is afhankelijk van het gekozen onderdeel. Bij bedrijven krijg je de mogelijkheid om deze te zien (klik op oogje). Als er meer dan 1 actie is, dan staat er een extra icoon waarmee een menu komt als men erop klikt.

En ben je bijvoorbeeld bij een cursist, medewerker, cursus of ander overzicht, dan zie je ook afhankelijk van waar je bent actieknoppen aan de bovenzijde. Deze zijn direct aan te klikken. Je ziet overigens enkel de knoppen waartoe je toegang hebt.